JBL Bar 5.0 MultiBeam garso sistema (CES 2021)

Ilgai laukta nauja JBL garso sistema 5.0 MultiBeam pagaliau jūsų dėmesiui bei įvertinimui. Pažangi namų kino ir garso sitema turi ne tik „Dolby Atmos“ technologija, bet ir „Alexa“ bei „Google Assistant“ komandų palaikymą. Tai viskas viename ir už neįtikėtinai prieinamą kainą.

„JBL Bar 5.0 MultiBeamTM“, naujausias populiarios serijos „JBL Bar“ tęsinys. Integruotų „Virtual Dolby Atmos“ ir „MultiBeam“ technologijų dėka suteikiantis neįtikėtinai erdvų 3D erdvinio garso įspūdį, bei derinį. Paprastai valdoma, ši kompaktiška „viskas viename“ gero garso sistema skirta kiekvienai gyvenamajai erdvei ir suteikia unikalią klausymo patirtį.

Žiūrėkite filmus, transliuokite muziką, žaiskite kompiuterinius žaidimus.

„Bar 5.0“, aprūpintas keturiomis pasyviomis garso membranomis giliam ir sodriam bosui. Nenaudojant papildomo žemų dažnių garsiakalbio, sistema sukuria aiškų, padidintą ir kambarį užpildantį JBL 3D erdvinį garsą.„Bar 5.0“  „MultiBeam“ technologijos dėka, leidžia gero garso mėgėjams išgirsti ir pajusti erdvinį garsą nenaudojant jokių papildomų erdvinių garsiakalbių. „Virtual Dolby Atmos“ leidžia sistemai 5.0 atkurti filmo ar TV laidos garsą, paverčiant bet kurią gyvenamąją erdvę 3D asmeniniu teatru.

Ši „viskas viename“ namų kino ir garso sistema sukurta patogiam naudojimui, lengvai integruojama ir veikia su daugeliu garso tiekiėjų platformomis. Vartotojai gali bevieliu būdu transliuoti muziką per „Alexa“ įrenginių „Multi-Room Music“ grupes, „Apple Airplay 2“ ir „Chromecast built-inTM“ bei „Bluetooth“. „JBL Bar 5.0 MultiBeam“ taip pat yra suderinamas su visais „iOS“ ir „Android“ įrenginiais. Aukšta surinkimo kokybė, aptaki forma bei modernia išvaizda. JBL Bar 5.0 MultiBeam “  taps laukiamu garso įrenginiu kiekvieno namuose, suteikdamas vartotojams papildomų naujovių ir naudojimo paprastumo. JBL Bar 5.0 MultiBeam“ bus galima įsigyti jau 2021 m. pavasarį.