HARMAN koncerno rekordinis apdovanojimų skaičius inovacijų elektronikos parodoje CES 2021

CES (Consumer Electronic Show), laikomas įtakingiausiu technologijų renginiu pasaulyje. HARMAN koncernui visada yra ypatinga galimybė parodyti naujausius ir įdomiausius produktus bei naujoves. Nors šių metų CES 2021 vyko visiškai skaitmeniniame formate (kad būtų galima laikytis sveikatos reikalavimų, susijusių su vykstančia Covid-19 pandemija), ši paroda neabejotinai buvo kupina naujų idėjų ir technologinių proveržių kaip niekada. Sprendžiant iš įspūdingų rekordinių „20 CES® 2021 Innovation Awards“ apdovanojimų, kuriuos šiemet gavo HARMAN, koncernas pateko tarp ryškiausių parodos dalyvių.

HARMAN priklausančiam koncernui JBL“, „Harman Kardon“, „Mark Levinson“ ir „Infinity“ prekių ženklų produktai buvo įvertinti „CES 2021 Innovation Awards“ apdovanojimais tiek vartotojų, tiek automobilių, tiek prabangaus garso kategorijose. Tai parodo koks stambus žaidėjas yra HARMAN koncernas bei koks svarbus jo indėlis garso Pasaulyje

Viena didžiausių laimėtojų,sulaukusi didelio dėmesio buvo „Harman Kardon Radiance 2400“ garsiakalbių sistema, pelniusi „Geriausios inovacijos apdovanojimą“. Sistema yra puikaus aptakaus, minimalistinio dizaino ir aukščiausios kokybės medžiagų derinys. „Harman Kardon Radiance 2400“ turi du itin plonus ant grindų stovinčius garsiakalbius ir galingą žemų dažnių garsiakalbį. Ši sitema –  sukuriantį turtingą, detalų garsą. „Tai pirmoji sistema iš „HARMAN“ namų garso produktų, kurioje įdiegta technologija, paprastai naudojama profesionaliose komercinėse garso sistemose. „Radiance“ turi patentuotą akustinę technologiją „Constant Beamwidth Technology ™“ (CBT). Tai technologija, kuri naudoja 24 tiksliai kalibruotus daviklius vienam garsiakalbiui,skirtus sukurti skambesio erdvę. „Constant Beamwidth Technology ™“ (CBT) pagalba klausytojai išgirs nuostabų garsą, nesvarbu, kurioje kambario vietoje jie būtų.

Be to, „JBL BassPro Go“ viskas viename žemųjų dažnių garsiakalbis buvo pripažintas net dviejose skirtingose ​​produktų kategorijose.

Kiti laimingi „Honoree Innovation Award“ laimėtojai:

  • Įspūdinga 5 JBL belaidžių ausinių serija. „JBL Tour Pro +“, „JBL Club Pro +“, „Live Pro +“, „Live Free NC +“ ir „Reflect Mini NC“.
  • „JBL Arena X“ garsiakalbiai, pavyzdiniai automobilių garsiakalbiai iš „JBL ARENA“ serijos.

Kiti apdovanojimus pelnę produktai

  • JBL DSP stiprintuvas, savarankiška garso sistema, aprūpinta viskuo, ko reikia vartotojams, kad būtų sukurta profesionali garso kokybė.
  • „JBL PartyBox 310“ – nešiojamas vakarėlių garsiakalbis, turintis didžiulį garsą, akinančias šviesas ir įspūdingą galią.
  • „Harman Kardon Soundsticks IV“.Ypatinga skulptūrinio dizaino garso sistema, turinti 2.1 garso konfigūraciją. Stereo kolonėlių pora ir žemų dažnių garsiakalbis su šviečiančiu LED, kad pagerintumėte klausymo patirtį.
  • Mark Levinson Nr. 5105 – aukščiausios kokybės vinilo grotuvas, kuriame blizgantys dizaino elementai susilieja su išskirtiniu muzikiniu pasirodymu.
  • Mark Levinson Nr. 5206, stulbinantis tikslus stiprintuvas.
  • „Infinity Kappa“ serijos garsiakalbiai, aptakūs ir galingi automobilių garso daugiaelementiai garsiakalbiai su trijų krypčių atnaujinimo galimybėmis.

„HARMAN ir toliau nustato naujus inovacijų ir dizaino standartus. Naudodamas labiausiai pasaulyje giriamus garso ženklus, skaičiuodamas daugiau nei 382 dizaino ir technologijų apdovanojimus iki šiol“. „Kiekvienais metais mūsų dizaineriai ir inžinieriai pralenkia save kurdami produktus ir sprendimus. Jie ne tik tenkina mūsų klientų poreikius, bet ir juos numato. Šių išskirtinių vyrų ir moterų dėka HARMAN išlieka garsiausių garso apdovanojimų laimėtojais šioje srityje “. Kalbėjo gyvenimo būdo skyriaus prezidentas Dave’as Rogersas.

 

„CES Innovation Awards“ programa, priklausanti ir įkurta Vartotojų technologijų asociacijos (CTA) ®. Tai kasmetinis konkursas, skirtas pagerbti išskirtinį vartotojų technologijų produktų dizainą ir inžineriją 28 produktų kategorijose. Elito pramonės ekspertų teisėjų grupė, apimanti žiniasklaidos atstovus, dizainerius, inžinierius, peržiūrėjo naujoves, inžineriją ir funkcionalumą, estetiką bei dizainą.