JBL® PartyBox On-The-Go ir PartyBox 310 prisijungia prie vakarėlių

 

Akinantys šviesų efektai, galingas garsas ir maksimali mobilumo laisvė

 

Londonas – Rugsėjis 2, 2020 – Nešiojamos, galingos vakarėlių kolonėlės JBL PartyBox On-The-Go and PartyBox 310 jau čia. Naujos kartos vakarėlių kolonėlės apjungia JBL Pro sound garso galią, šviesos efektų šou ir mėgiamų kūrinių ritmą į galingą garso sistemą.

Naujieji modeliai su integruotomis įkraunamomis baterijomis sukurti patogiam transportavimui ir nešiojimui. Petnešėlės (JBL PartyBox OTG) ar ratukų (JBL PartyBox 310) pagalba galėsite nesunkiai garso sistemas pristatyti į bet kurį vakarėlį, kad ir kur jis vyktų.

JBL PartyBox On-The-Go

Išgirskite ir pajauskite vakarėlių ir festivalių ritmą praturtintą įspudingais šviesos efektais su JBL PARTYBOX ON THE GO (JBL PartyBox OTG) kolonėle. Net 100 vatų galia bei belaidis mikrofonas suteiks jums naujų  karaoke pojūčių. Belaidžio mikrofono pagalba sistema pavirs į karaoke centrą, o papildomos įvesties pagalba galėsite prijungti ir papildomą instrumentą. Sujunkite savo telefoną, planšetinį kompiuterį ar kitą įrenginį pasinaudodami  belaide Bluetooth arba AUX sąsaja, o USB jungties pagalba klausykitės savo mėgstamų kurinių tiesiai iš USB laikmenos. Butelių atidarytuvas, įkraunama (integruota) baterija ir IPX4 apsauga nuo vandens purslų, nuo šiol „JBL PartyBox On-The-Go“ garso sitema siūlo viską, ko reikia vakarėliui – net ir keliaujant.

  • Prietaiso pavadinimas JBL Partybox On The Go
  • Maitinimas kintama srovė 100-240 V∼50/60 Hz
  • Baterija Ličio jonų 2500 Ah 7.2V
  • Galia 100 W
  • Apsauga nuo vandens purslų IPX4
  • USB išvadas 5  V 2,1 A
  • Grojimo laikas iki 6 val.
  • Garso atkūrimo diapazonas 65Hz – 15kHz
  • Bluetooth versija 4.2
  • Baterijos įkrovimo laikas iki 3.5 val.
  • Mikrofono baterijos veikimo trukmė iki 10 val

JBL PartyBox 310

Tai mobili vakarėlių garso kolonėlė, kurioje susijungia išraiškingi šviesos efektai bei legendinis JBL garsas. Vertėtų paminėti, jog naujos kartos vakarėlių įrenginys turi IPX4 sertifikatą ir yra atsparus vandens purslams. Nuo šiol mėgstamiausi kūriniai gali būti atkūriami bet kurioje vietoje: tiek vakarojant namuose, tiek linksminantis pliaže. Legendinio JBL 240 W galios garso  ir  įspūdingų šviesos efektų sintezės dėka bet kurioje, jūsų pasirinktoje aplinkoje, galima suorganizuoti triukšmingą vakarėl

Integruotas akumuliatorius net iki 18val. trukmės šventę leis organizuoti gamtoje, vėliau vakarėlį galėsite tęsti prijungę įrenginį prie maitinimo šaltinio. Užhipnotizuokite minią akinančiu dinamišku, ritmingu šviesos šou. Subtilūs, pulsuojantys šviesos efektai atitiks bet kokią nuotaiką. Kas pasakė, kad tik klubai turi galingą garsą?

Teleskopinės rankenos ir įmontuotų, ratukų dėka, vakarėlį nesudėtingai galėsite perkelti į norimą vietą. Vakarėlis terasoje, papludimyje ar prie baseino? Prašom. JBL PartyBox 310 korpusas yra atsparus vandens purslams, apsaugos lygis IPX4, o tai reiškia, kad muzika galima mėgautis ir lietui lyjant. Ši kolonėlė suderinama su daugeliu garsiakalbių stovais, todėl ją galima lengvai pakelti į viršų, kad būtų geriau matoma, tuo pačiu užtikrinant dar geresnį garsą bei klausymosi įspūdį (stovas į komplektą neįeina).

Trūksta galios? JBL PartyBox 310 galima sungti kelias kolonėles belaidžiu būdu per TWS (True Wireless Stereo) technologiją aba laidais per RCA lizdus. Papildomą džiaugsmą suteikia vakarėlių garsų efektai, kurių neįmanoma nepanaudoti. Norėdami pralinksminti svečius galite pasirinkti pučiamujų garsą, plojimus ar net sirenos gaudesio garsą. Ir svarbiausia  – vakarėlis nesibaigia nusileidus saulei.

JBL PartyBox310 valdymo skydelyje įmonuotas patogus apšvietimas, kuris aktyvuojasi tamsoje, todėl nuo šiol valdykite kolonėlę tamsoje, nenaudodami papildomo šviesos šaltinio.Visą garso sistemą galima valdyti ir telefonu naudojant programėlę (programėlę reikia atsisiųsti į mobilų įrenginį).

Mikrofono ir gitaros jungtys paverčia bet kokį vakarėlį karaoke. Belaidės Bluetooth sąsajos pagalba galėsite transliuoti savo mėgiamus kūrinius iš savo išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Taip pat galėsite klausytis mėgstamų kurinių įrašytų į USB atmintinę, prijungdami ją į USB lizdą.

Vakarėlis kelyje? PartyBox310 gali būti prijungtas prie automobilio ar namelio ant ratų, išlaikant šventinę atmosferą tol, kol minia nori šokti.

JBL PartyBox 310 savybės:

●      Galingas 240 W JBL „PRO SOUND“ garsas

●      Ištverminga baterija iki 18-valandų veikimas (priklausomai nuo garso lygio bei turinio)

●      Šviesų efektai sinchronizuoti su muzikos ritmu

●      IPX4 atsparumas vandens purslams

●      Mygtukų pašvietimas kolonėlės valdymui tamsoje

●      Tinka daugelio kolonėlių stovai

●      Mikrofono ir gitaros sąsajos su vokalo reguliavimo galimybe

●      Papildomi garso efektaiSound effects to get the crowd excited

●      Bluetooth ir USB sąsajos

●      Belaidė stereo sąsaja (skirta sujungti dvi garso sistemas į vientisą stereo sistemą)

●      Programėlė mobiliam įrenginiui JBL PartyBox App: skirta valdyti kolonėlę iš mobilaus įrenginio (garso įrašų perjungimas, šviesos efektų reguliavimas ir t.t.)

One thought on “JBL® PartyBox On-The-Go ir PartyBox 310 prisijungia prie vakarėlių

  1. Pingback: clindamicina phosphate

Comments are closed.